Jeckel Eszter - coach

Lépj ki a szürkeárnyalatból!

Üdvözöllek a blogomon - Gyere hozzám coachingba!
Kihozlak a komfortzónádból!

Kanapé, Bútor, Fekvő Lány, Kényelem, Az EmberekElsősorban az a célom, hogy ha valamilyen téma érdekel, arról megírjam a véleményemet, főleg ha köze van a coachinghoz, pszichológiához, párkapcsolathoz, gyermekneveléshez, személyiségfejlődéshez, érzelmi intelligenciához, bántalmazáshoz és igazából felsorolni sem tudom még mennyi mindenhez, de az előbbiek azt hiszem jól körül írják.

Szeretem a komfortzónán kívüli dolgokat és szeretném, ha te sem maradnál a komfortzónádban. Ott ugyanis nem sok fejlődés van. Ott béke lehet, nyugalom, megszokások, biztonság, de nincs változás, alakulás, izzadság, nehézség, stb. Tudom, hogy a de előtti dolgok szimpatikusabbak, de ha csak a szülésre gondolsz és ami avval jár akkor rájössz, hogy szükséges hozzá a fáradság, erőbedobás, küzdés és milyen csoda lesz az eredménye? 

Szeretek provokálni és szeretlek provokálni! Igazából szeretem, ha valaki meghökken, mert a nagy levegővétel után tényleg elgondolkodik dolgokon. Kényelmetlenül őszintén és tűpontosan fogok rákérdezni kényes dolgokra is. Én nem jövök zavarba. Hát te? 

Amit ígérhetek, hogy hamar ki fog derülni, valójában miért is jöttél, azért, amit mondtál, vagy van valami, ami benned, a mélyben mozog?

Ez a blog mindezekkel foglalkozik. Olyan dolgokkal, amik felmerülnek egy-egy coach ülésen is akár. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kavedaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr4812888108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jeckel Eszter - coach

Mindenről, ami a neveltetésünkből adódik, amilyenre kondicionált az élet, a szüleink, az iskola. Ebből élünk ma és ez hat ránk. Így élünk a házastársunkkal és így neveljük a gyermekeinket.

Friss topikok

süti beállítások módosítása